qui-som-estil-disseny-latorre-interiors-andorra

Estil Disseny

Que es disseny per  mi?

Una manera de viure, de sentir, de treballar. Una cosa que ha d’estar present en el nostre entorn, en tot el que fem. Més que de disseny a mi m’agrada parlar del bon disseny, que és aquell que ens facilita les coses, et fa sentir bé, còmode. És una eina imprescindible per a les empreses, és el que les diferencia entre elles. És el que fa que un objecte ens sedueixi.

Les  paraules que me defineixen:

Sensible, creativa romàntica, detallista, tenaç.

Com es el meu  estil?

Depèn dels materials utilitzats, reconec que les formes naturals em sorprenen i sedueixen, perquè  penso que són menys a temporals, i això fa  que en moltes ocasions començo els meus dissenys amb la corba i finalment acabo amb línies lleugerament sinuoses, és a dir, amb un llenguatge de la forma més natural sense perdre el punt de vista  racional i, per tant, més durader en el temps.

M. José Latorre

Dades de contacte

maria-jose-latorre-estil-disseny-andorra
La meva formació professional es va iniciar estudiant disseny d’interiors a D.I.A.C. de Barcelona i a l’Escola d’art Superior de disseny ONDARA.

Vaig entrar al món professional treballant en un conegut estudi de interiorisme de Lleida i més tard em vaig traslladar a Andorra per treballar en un estudi de interiorisme i mes tard en un despatx d’arquitectura. 

Després de la meva llarga trajectòria al costat de excel·lents professionals, vaig decidir obrir el meu  estudi  per aportar la meva experiència i les meves pròpies idees en el disseny d’interiors.

Telèfon AND: +376 335 161
Telèfon ESP: +34 657 237 375
Email: latorre@estildisseny.com